Samen staan we voor de beste patiëntenzorg

Met ruim 12.000 collega's ben je in het UMC Utrecht altijd in goed gezelschap. Kom je ook bij ons werken? Dan kies je voor een interessante werkomgeving waar we zorg, onderwijs en onderzoek combineren. Jouw ontwikkeling en werkplezier dragen direct bij aan de continue verbetering van onze zorg voor patiënten. Niet alleen in zorg en onderzoek, maar ook in onderwijs, IT, HR en nog veel meer vakgebieden kan jij jouw talenten inzetten. Maak jij samen met ons het verschil?

Beter worden in jouw vak?

Ontdek werken bij UMC Utrecht

Werken bij het WKZ

Vind je het ook leuk om met kinderen te werken? Bekijk welke vacatures we op dit moment hebben in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Bekijk de opleidingen

Wil jij niets liever dan als zorgprofessional aan de slag in een academische setting? Kies de opleiding die bij je past en kom ons team versterken.

Kom in contact

Ben je benieuwd naar werken in het UMC Utrecht? Kom in contact (bellen, mailen en appen) met de recruiters van het UMC Utrecht.

Draag bij aan de zorg
vanuit je eigen expertise

Wij zijn benieuwd naar jou! We nodigen je uit om verhalen te lezen van je toekomstige collega’s en te ontdekken wat jouw mogelijkheden bij ons zijn. Bekijk alle vacatures, lees meer over de opleidingen of neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over werken bij het UMC Utrecht.

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert