Onderwijsfuncties

Kom je werken bij de UMC Utrecht academie? Dan leid jij samen met je collega's de professionals op die gaan zorgen voor de gezondheidszorg van morgen. Samen bieden we ondersteuning en advies aan opleidingen binnen en buiten het UMC Utrecht en verrichten we wetenschappelijk onderzoek op het gebied van toekomstbestendig onderwijs en opleiden in de gezondheidszorg.

Leerwerkplekken

Wil jij niets liever dan als zorgprofessional aan de slag in een academische setting? Kies de opleiding die bij je past en kom ons team versterken.

Stages

Bij het UMC Utrecht leren en vernieuwen we continu. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste stagiaires, die met een frisse blik bij ons willen meelopen of afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of hoe het is om bij ons stage te lopen?

Opleiden in het UMC Utrecht

Door middel van onze opleidingen ontwikkelen studenten de competenties die ze nodig hebben om hun functie goed uit te voeren. Het leren en het toetsen vindt zowel op school als in de praktijk plaats. De UMC Utrecht Academie creëert een uitnodigende en uitdagende leeromgeving op school en in de praktijk. Ons onderwijs is zo ingericht dat de student zowel student als werknemer kan zijn.

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert