Voor elk kind een zo gelukkig en gezond mogelijk leven. Dat is wat ons verbindt in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Met een heel team van gespecialiseerde artsen, verpleegkundigen, assistenten en andere collega's werken we hier dag en nacht met hart en ziel aan. Allemaal onder een dak en in het midden van het land. De verhalen van onze toegewijde collega’s, de dappere jonge patiënten en hun liefdevolle families zie je vanaf 4 juni elke week in de RTL-serie 'Het Kinderziekenhuis'.
Voor elk kind een zo gelukkig en gezond mogelijk leven. Dat is wat ons verbindt in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Met een heel team van gespecialiseerde artsen, verpleegkundigen, assistenten en andere collega's werken we hier dag en nacht met hart en ziel aan. Allemaal onder één dak en in het midden van het land.

Meer weten over jouw mogelijkheden in het WKZ?

Heb je bijvoorbeeld geen diploma om in de zorg aan de slag te gaan maar wil je wel graag werken in ons kinderziekenhuis? Of ben je benieuwd op welke zorgafdelingen jij allemaal aan de slag kunt?

Verhalen van onze collega's uit het kinderziekenhuis

Kennismaken? Meld je aan voor een bakkie!

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden in het Wilhelmina Kinderziekenhuis? Meld je aan voor een (telefonisch) bakkie met een van onze recruiters. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen contact met je op. Tot snel!

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85Stuur een WhatsApp bericht

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert