Dank je wel voor je interesse in werken bij het UMC Utrecht! Staat er op dit moment geen geschikte vacature voor je open? Meld je aan voor de job alert en ontvang de meest actuele en passende vacatures in je mail. Op die manier ben je er het snelst bij. Voor een aantal functies hebben we structureel geschikte kandidaten nodig.

Verpleegkundige

Wil je weten wat het UMC Utrecht voor jou als verpleegkundige kan betekenen? Bekijk de openstaande vacature voor verpleegkundige en kom met ons in gesprek over jouw wensen.

Operatie-assistent

Voor operatieassistenten hebben we interessante vacatures, in zowel het WKZ als op de volwassen-OK. Bekijk de openstaande vacatures of drink een bakkie met een van de teamleiders. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.

Anesthesiemedewerker

Geïnteresseerd in werken als anesthesiemedewerker? . Neem een kijkje bij de vacatures die we hebben of laat je voorlichten door een teamleider. In het UMC Utrecht kun je alle kanten op.
Ben je geïnteresseerd in een van deze bovenstaande functies en voldoe je aan het profiel? We maken graag kennis. Laat in het formulier je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

Verstuur een open sollicitatie

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert