Onze missie is het bekwaam maken én houden van zorgprofessionals. Kwaliteit en patiëntveiligheid staat bij ons centraal. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de speerpunten van zorgorganisaties.

Mbo verpleegkunde 3-jarig (BBL)

In de 3-jarige mbo-opleiding Verpleegkunde combineer je werken en leren waardoor je als verpleegkundige al snel van grote betekenis bent voor alle patiënten van het UMC Utrecht.

Hbo verpleegkunde 1,5-jarig (duaal)

Volg je op dit moment de opleiding hbo Verpleegkunde aan de Hogeschool Utrecht (HU), maar wil je je opgedane kennis toepassen in het ziekenhuis?.

Hbo verpleegkunde 3-jarig (duaal)

In de 3-jarige hbo-opleiding Verpleegkunde combineer je werken en leren waardoor je als verpleegkundige al snel van grote betekenis bent voor alle patiënten van het UMC Utrecht.

Dialyseverpleegkundige in opleiding

"Werken op de dialyse-afdeling is voor mij de ideale combinatie van enerzijds langdurig contact met chronisch zieke patiënten en anderzijds de acute zorg. Het is ook een technisch vak, je wordt uiteindelijk een expert op het gebied van de dialyse-apparatuur. – David Hobrink, dialyseverpleegkundige in opleiding."

IC-verpleegkundige in opleiding

Als leerling ic-verpleegkundige ga je de opleiding tot intensivecare-verpleegkundige volgen aan de UMC Utrecht Academie en werk je op het IC Centrum Volwassenen. Je wordt opgeleid en ingewerkt om zelfstandig de verpleegkundige zorg op een afdeling intensive care (ic) te plannen, uit te voeren en te evalueren.

Alles over verpleegkundige

Dit is de startpagina voor verpleegkundigen. Van traineeships tot informatie over werken als gespecialiseerd verpleegkundige.

Leren op de werkplek

Centraal in onze opleidingen staat het werkplekleren. We ondersteunen afdelingen door een duidelijk praktijkcurriculum aan te bieden. Dit bestaat uit themakaarten met kenmerkende beroepssituaties. Praktijkbegeleiders vinden het begeleiden hierdoor makkelijker en studenten weten beter wat van hen wordt verwacht.

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85Stuur een WhatsApp bericht

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert