Met ruim 12.000 medewerkers is het Universitair Medisch Centrum Utrecht, waar het Wilhelmina Kinderziekenhuis onderdeel van is, een van de grootste publieke zorginstellingen van Nederland en de grootste werkgever in de regio. Geef jouw talent ook de ruimte bij het UMC Utrecht.Goede arbeidsvoorwaarden

Werk je bij het UMC Utrecht dan geldt voor jou de cao van de universitair medische centra (cao umc). Daarnaast bieden we je een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden. Het UMC Utrecht heeft van alles georganiseerd om je te helpen jezelf te blijven ontwikkelen. Ook bieden we een cao a la carte waarbij je extra arbeidsvoorwaarden kan kiezen in ruil voor bruto salaris. We hebben een eigen kinderdagverblijf in een mooie boerderij midden in de natuur en bieden huisvesting aan verpleegkundigen in opleiding.

Diversiteit en inclusie

Wij geloven in de kracht van een divers team waarin ruimte is voor verschillende vaardigheden, expertises, sociale en culturele achtergronden. Wij zijn benieuwd naar jou. In het platform Diversiteit en Inclusie dragen medewerkers en studenten uit alle lagen en opleidingen van het UMC Utrecht bij aan het diverser en inclusiever maken van ons onderwijs en onze werkomgeving. Met hun praktijkervaring en expertise dragen zij bij aan een organisatie waar alle studenten en medewerkers zich welkom voelen en waar iedereen zich optimaal kan ontwikkelen.

De zorg van de toekomst

Werken in een groot academisch ziekenhuis als het UMC Utrecht betekent dat nieuwe ontwikkelingen altijd binnen handbereik zijn. En dat gebeurt op veel verschillende vlakken. Denk aan medisch-technische innovaties, vernieuwingen in arbeidsvoorwaarden of de robots die ons helpen het ziekenhuis schoon en steriel te houden. Je werkt mee aan en je werkt met vooruitstrevende toepassingen waarmee we zorg en gezondheid nu en in de toekomst continue verbeteren. Vernieuw jij met ons mee?

Vernieuw mee met het UMC Utrecht

Elke dag werken we allemaal aan het verder verbeteren van de zorg en de gezondheid van mensen. Vooraan staan is niet genoeg. We willen vooroplopen en de zorg in Nederland verder brengen. De komende jaren willen we meer waarde toevoegen aan het leven van mensen. Goede zorg is teamwork en wij geloven dat we echt het verschil kunnen maken door unieke samenwerkingen op te zoeken en samen grenzen te verleggen. 

Kom in contact

Heb je een vraag over een openstaande vacature, een open-sollicitatie, werken in de flexpool of heb je een andere vraag? Onze recruiters zijn dagelijks bereikbaar en helpen je graag verder.

Ontvang de nieuwste interessante vacatures!