In 2015 is het Talentboard opgezet met als doel een platform te zijn voor alle medewerkers van het UMC Utrecht die jong van geest zijn. Enthousiast begon het Talentboard met een aantal events, workshops en challenges. Vanaf 2017 zijn we verder gegaan als het Jong UMC Utrecht, met nog meer leuke workshops, evenementen en challenges.


Het Jong UMC Utrecht organiseert een scala aan verschillende activiteiten waarbij aandacht is voor andere aspecten binnen carrière en persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan workshops, lezingen, borrels en meer!

Daarnaast werkt het Jong UMC Utrecht aan verschillende vraagstukken in de vorm van onze bekende challenges (denktank projecten). Deze zijn divers: divisie-overstijgend en komen vanuit alle hoeken van het ziekenhuis. Hierin gaat een klein en divers groepje enthousiastelingen aan de slag en op zoek naar een passende oplossing.
Enthousiast geworden? Wil je meer weten over het JongUMC Utrecht? Heb je een leuk idee voor een activiteit? Mail dan naar [email protected]! Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief door ons een mail te sturen, zo blijf je op de hoogte van de nieuwste activiteiten en challenges!

Wil je een bericht ontvangen wanneer er interessante vacatures zijn?