Verpleegkunde

Aan de slag als verpleegkundige in het UMC Utrecht? Dan is geen dag hetzelfde! Je werkt mee aan complexe behandelingen van patiënten die vaak alleen in een academische setting zorg kunnen krijgen.

Medisch ondersteuners

Om de beste zorg te kunnen bieden zijn medisch ondersteuners zoals polikliniekassistenten, doktersassistenten, verzorgenden IG, afdelingsassistenten en medisch secretaresses onmisbaar. Draag jij ook jouw steentje bij?

OK & anesthesie

Kom jij als operatieassistent, recoveryverpleegkundige of anesthesiemedewerker een van onze OK teams versterken? In het UMC Utrecht en het WKZ vinden chirurgische ingrepen plaats met de nieuwste technieken en meest geavanceerde apparatuur, waar ook jij mee gaat werken.

Apotheek

In de apotheek van het UMC Utrecht werken zo'n 250 professionals. Samen zorgen zij voor de medicatievoorschriften, geneesmiddelen en bereidingen voor volwassen patietnen en de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Een werkomgeving waar ook jij van alles kan betekenen.

Laboratorium

Bij het UMC Utrecht speel je als analist een grote rol in de snelle maar vaak complexe diagnostiek en behandeling van onze patiënten. Ook draag je bij aan toonaangevend internationaal onderzoek. Met een passie voor techniek ben je bij ons aan het juiste adres, want je werkt met de meest geavanceerde apparatuur.

Paramedisch

Bij ons kan je op allerlei manieren in het paramedisch vakgebied aan de slag. Bijvoorbeeld als fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog en diëtist. Het academische karakter van het UMC Utrecht, de wisselwerking tussen zorg, onderzoek en onderwijs maakt dit een interessante plek om te werken.

Artsen

In het UMC Utrecht werken we elke dag aan het verder verbeteren van de zorg en de gezondheid van mensen. We willen vooroplopen en de zorg in Nederland verder brengen. Daar hebben we jou als arts (in opleiding) bij nodig.

Past werken in het UMC Utrecht bij jou?

Kom eens bij ons langs

Ben je benieuwd of werken bij het UMC Utrecht iets voor je is? Dan kan het heel fijn zijn, om je eerst te kunnen orienteren. Het UMC Utrecht organiseert regelmatig digitale en live activiteiten die erop gericht zijn om je kennis te laten maken met een afdeling of functie. Verschillende afdelingen bieden ook meeloopmogelijkheden aan.

Werken in het WKZ

Het WKZ is onderdeel van het UMC Utrecht en het enige academische kinderziekenhuis van Nederland met een eigen gebouw. Alle faciliteiten en verpleegkundige disciplines onder één dak voor kinderen van nul tot achttien jaar en aanstaande moeders. Met het hele spectrum aan aandoeningen en dus ook aan zorg. Herken je hierin je ideale next step in je loopbaan?

Hier staan we voor

Het UMC Utrecht wil een organisatie zijn die ruimte biedt aan iedereen. Talent als basis en diversiteit als kracht, om betere resultaten te behalen. Wij zijn benieuwd naar jou. Bekijk de vacatures of neem contact op met een van onze recruiters om te zien welke mogelijkheden het UMC Utrecht voor jou heeft, in welke loopbaanfase je ook zit.

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Ontvang direct nieuwe vacatures!