In ons state-of-the art OK complex kom je als gediplomeerd operatieassistent unieke en complexe ingrepen tegen. Binnen de vele specialismen, kenmerkend voor het UMC Utrecht, vinden ook nog eens zowel laag- en midden- als hoogcomplexe ingrepen plaats. Je kunt er ook voor kiezen om (deels) aan de slag te gaan voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis, waar ook de patiënten van het Maxima Centrum worden geopereerd. 

"Het UMC Utrecht is innovatief. De OK van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) is een van de meest geavanceerde OK- en IC-complexen in Europa."

Randy

Operatieassistent in het WKZ

Meelopen op de OK?

Ben jij operatieassistent en zou je een keer willen meelopen op de OK van het UMC Utrecht en/of het Wilhelmina Kinderziekenhuis? We maken het graag voor jou mogelijk. Laat hieronder jouw contactgegevens achter en we nemen contact met je op om de meeloopdag in te plannen. Tot snel!

Werken op de MRI OK

In december 2022 is de MRI OK in het Wilhelmina Kinderziekenhuis geopend. Als operatieassistent vraagt het werken op deze OK om extra veiligheidsmaatregelen en is training van belang de ingreep succes te laten verlopen.

Reservist bij Defensie

Zoek jij afwisseling of een extra uitdaging in je werk als operatieassistent? Het UMC Utrecht is een relatieziekenhuis met Defensie. 

Als reservist van Defensie word je opgeleid tot tweede luitenant en kun je worden ingezet op missies van Defensie. 

Yvonne en Matthijs waren de eerste twee collega’s van het UMC Utrecht die deze speciale reservistenopleiding in Breda hebben afgerond. Benieuwd waarom zij reservist wilden worden? Hun verhaal lees je hier.

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert