In ons state-of-the art OK complex kom je als gediplomeerd operatieassistent unieke en complexe ingrepen tegen. Binnen de vele specialismen, kenmerkend voor het UMC Utrecht, vinden ook nog eens zowel laag- en midden- als hoogcomplexe ingrepen plaats. Je kunt er ook voor kiezen om (deels) aan de slag te gaan voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis, waar ook de patiënten van het Maxima Centrum worden geopereerd.

Meelopen op de OK?

Ben jij operatieassistent en zou je een keer willen meelopen op de OK? We maken het graag voor jou mogelijk! 
Laat hieronder jouw contactgegevens achter en we nemen contact met je op om de meeloopdag in te plannen. Tot snel!

Assisteren op onze hybride OK's

Opereren en doorlichten tegelijk? Daarvoor heeft het UMC Utrecht twee hybride OK’s ingericht. Ruime operatiekamers met de patiënt centraal zodat alle betrokkenen – chirurgen, operatieassistenten en anesthesiemedewerkers – zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen. 

De patiënt kan tijdens de operatie doorlicht worden door de geïntegreerde en geavanceerde röntgenapparatuur. Ideaal bij bijvoorbeeld orthopedische en traumatologische chirurgie. Daarnaast kunnen we tijdens endovasculaire procedures direct de nodige angiografieën maken.

Volg bij ons de opleiding tot operatieassistent

Heb jij de ambitie om operatieassistent te worden? Het UMC Utrecht heeft altijd studenten op de afdeling die de opleiding tot operatieassistent volgen. Via de Fontys Hogeschool en Hogeschool Saxion werken en leren studenten in ons OK-complex. Daarnaast bieden we twee keer per jaar opleidingsplekken aan voor de czo-in service opleiding. 

Reservist bij Defensie

Zoek jij afwisseling of een extra uitdaging in je werk als operatieassistent? Het UMC Utrecht is een relatieziekenhuis met Defensie. 

Als reservist van Defensie word je opgeleid tot tweede luitenant en kun je worden ingezet op missies van Defensie. 

Yvonne en Matthijs waren de eerste twee collega’s van het UMC Utrecht die deze speciale reservistenopleiding in Breda hebben afgerond. Benieuwd waarom zij reservist wilden worden? Hun verhaal lees je hier.

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert