Op de operatiekamer is geen dag hetzelfde. Elke keer maak je weer iets nieuws mee. Of iets onverwachts. In het UMC Utrecht kom je als gediplomeerd operatieassistent een grote variatie aan specialismen en unieke, complexe ingrepen tegen. Je kunt er ook voor kiezen om (deels) aan de slag te gaan voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis, waar ook de patiënten van het Maxima Centrum worden geopereerd.

Beluister onze podcast 'Operatie geslaagd?'

Het verhaal van patiënt Wessel

In de vijfdelige podcastserie worden we ondergedompeld in het verhaal van de 9-jarige Wessel. Wessel heeft de spierziekte SMA. Door die aandoening is hij grotendeels rolstoel gebonden. En doordat hij in een rolstoel zit, is de verkromming van zijn wervelkolom ontstaan en zijn organen gaan verschuiven en verzakken. Een scoliose operatie móet dus gebeuren.
"Het UMC Utrecht is innovatief. De OK van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) is een van de meest geavanceerde OK- en IC-complexen in Europa."

Randy

Operatieassistent in het WKZ

Bakkie doen? Wij zijn benieuwd naar jou!

Ben jij operatieassistent en wil je meer weten over werken op de OK van het UMC Utrecht en/of het Wilhelmina Kinderziekenhuis? We vertellen je er graag alles over. Laat hieronder jouw contactgegevens achter en we nemen contact met je op. Tot snel!

Bij ons op de OK

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert