Ben jij op zoek naar een betekenisvolle carrière in de zorg? De perfecte afwisseling van administratieve werkzaamheden en patiëntzorg? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou als doktersassistent. Laten we in contact komen.

Doktersassistenten zijn overal - Kijk mee

In het UMC Utrecht en WKZ werken veel doktersassistenten. We hebben een aantal collega's opgezocht en hen wat vragen gesteld. Bekijk de video.

Doe een open sollicitatie

Ben jij een doktersassistent, lijkt het je interessant te schitteren in het UMC Utrecht of het WKZ maar weet je niet waar? Bij de ene poli ligt de focus voor de doktersassistent meer op het uitvoeren van (medisch technische) handelingen, bij de ander op administratieve taken. Wij hebben een algemene vacature waar je je gegevens kunt achterlaten en dan gaan we in gesprek over wat bij je past. 

Doktersassistent in het WKZ

Op zoek naar een leuke, gevarieerde baan als doktersassistent? Zie jij uitdaging in het werken met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar? Als doktersassistent maak je deel uit van ons multidisciplinaire poliklinische zorgteam. Met jouw inzet draag je bij aan een soepele en effectieve werking van onze polikliniek, waarbij de zorg voor onze patiënten altijd voorop staat. 

Bakkie doen?

Ben jij (bijna) doktersassistent en benieuwd naar werken in het UMC Utrecht? Meld je aan voor een bakkie met recruiter Noortje! Zij gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85Stuur een WhatsApp bericht

Ontvang direct nieuwe interessante vacatures