Starten met je carrière als verpleegkundige

Vacatures voor starters

Als net afgestudeerd mbo of hbo verpleegkundige zijn er in het UMC Utrecht volop mogelijkheden om in te stromen, door te groeien en je te specialiseren. In ons ziekenhuis krijg je te maken met allerlei verschillende patiënten met vaak complexe ziektebeelden. We hebben vacatures ook voor starters.

Traineeships

Je bent afgestudeerd maar hebt geen idee waar je aan de slag zou willen. Of je hebt een idee maar zou graag een wat zachtere landing willen. Dan kan het traineeship wat voor jou zijn. In het UMC Utrecht hebben we er meerdere.

Werken in de flexpool

Wil je als verpleegkundige graag ervaring opdoen op verschillende afdelingen en heb je graag controle over je eigen rooster? Heb je al eens aan de flexpool gedacht? In goed gezelschap van zo'n 60 allround verpleegkundigen vervul je diensten door heel het UMC Utrecht.

Werken als gespecialiseerd verpleegkundige

IC-verpleegkundige

Als IC-verpleegkundige sta je heel dichtbij de patiënt, in een van de meest kwetsbare momenten van het leven van diegene. Op onze afdeling komen alle patiëntencategorieën voorbij. Jouw werk is dus heel divers!

SEH-verpleegkundige

De spoedeisende hulp (SEH) van het UMC Utrecht is het grootste Level 1 traumacentrum in midden Nederland. Als SEH-verpleegkundige krijg je bij ons te maken met unieke casuïstiek en uiteenlopende ziektebeelden.

Oncologieverpleegkundige

Het UMC Utrecht biedt alle hoogcomplexe oncologische zorg onder één dak. Van diagnostiek tot palliatieve zorg. Als oncologieverpleegkundige speel ook jij straks een belangrijke rol in de ontwikkeling van behandelingen.

Psychiatrisch verpleegkundige

Als psychiatrisch verpleegkundige werk je samen met allerlei beroepsgroepen zoals psychiaters, psychologen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, vaktherapeuten en maatschappelijk werkers. Benieuwd naar werken bij ons?

Verpleegkundig specialist

Als verpleegkundig specialist werk je op de grens van verpleegkunde en geneeskunde en mag je zelf medische handelingen uitvoeren. Een mooie kans om je als verpleegkundige te verdiepen in je vakgebied.

Dialyseverpleegkundige

Als dialyseverpleegkundige in het UMC Utrecht geef je zowel acute als langdurige zorg aan jouw patiënten met complexe pathologie en/of co-morbiditeit. Daarnaast kun je kiezen voor de behandeling met peritoneale dialyse aan zowel volwassenen als kinderen. Veel mogelijkheden dus!

CCU verpleegkundige

Op onze cardiac care zorg je voor de cardiologische patiënten in een acute situatie. Je stelt samen met de arts een behandelplan op en bent verantwoordelijk voor de totale zorg van de patiënt. Kom eens kijken of een academische werkomgeving bij jou past!

Kinderverpleegkundige

Als kinderverpleegkundige ga je een aan de slag in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Het enige academische kinderziekenhuis van Nederland met een eigen gebouw. Hier vind je alle faciliteiten en verpleegkundige disciplines onder één dak voor kinderen van nul tot achttien jaar en aanstaande moeders.

IC neonatologie

Als verpleegkundige IC Neonatologie werk je in een dynamische en technische omgeving. Je kent de nieuwste ontwikkelingen en zet je graag in om de nieuwste technieken steeds weer eigen te maken.

Bakkie doen met het UMC Utrecht?

Ben je (bijna) afgestudeerd verpleegkundige en benieuwd naar jouw mogelijkheden in het UMC Utrecht? Meld je aan voor een (telefonisch) bakkie met een van onze recruiters.

Toekomstbestendige verpleegkunde

Het UMC Utrecht wil het verpleegkundig vak verder professionaliseren en toekomstbestendig maken. Met als doel het verpleegkundig vak aantrekkelijk te houden en te ontwikkelen, om de juiste kwaliteit patiëntenzorg te kunnen blijven verlenen. Hoe we dat doen?

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert