Als dialyseverpleegkundige in ons UMC Utrecht geef je zowel acute als langdurige zorg aan jouw patiënten met complexe pathologie en/of co-morbiditeit. Daarnaast kun je kiezen voor de behandeling met peritoneale dialyse aan zowel volwassenen als kinderen. Veel mogelijkheden dus!

Hier ga je werken

Je werkt in een hecht en zelfstandig team van ongeveer 35 collega’s. We regelen als team zoveel mogelijk zelf en dus heb je veel invloed op de manier waarop we onze afdeling organiseren. Verpleegkundig leiderschap en innovatie staan hoog op de agenda.

Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en natuurlijk zorgen we voor een fijne werksfeer. Onder andere afdelingsassistenten en -secretaresses, coördinerend dialyseverpleegkundigen en het managementteam ondersteunen jou in je werk.

Ook niet onbelangrijk: het is een vaste functie met een vaste arbeidsovereenkomst. Op dit moment ontvang je bovendien een toelage als je in dienst komt (naar rato, € 500 bruto bij fulltime dienstverband).

Eerst zien, dan geloven? Snappen we! Maak alvast kennis met je collega’s in de video hiernaast.

Maak kennis met de afdeling


De eerste werkdag van...

Ontdek hoe het is om te werken als dialyseverpleegkundige bij UMC Utrecht. Luister naar de podcast!

Werken bij het UMC Utrecht

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt over werken bij het UMC Utrecht. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert