Als dialyseverpleegkundige in ons UMC Utrecht geef je zowel acute als langdurige zorg aan jouw patiënten met complexe pathologie en/of co-morbiditeit. Daarnaast kun je kiezen voor de behandeling met peritoneale dialyse aan zowel volwassenen als kinderen. Veel mogelijkheden dus!

Hier ga je werken

Je werkt in een hecht en zelfstandig team van ongeveer 35 collega’s. We regelen als team zoveel mogelijk zelf en dus heb je veel invloed op de manier waarop we onze afdeling organiseren. Verpleegkundig leiderschap en innovatie staan hoog op de agenda.

Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en natuurlijk zorgen we voor een fijne werksfeer. Onder andere afdelingsassistenten en -secretaresses, coördinerend dialyseverpleegkundigen en het managementteam ondersteunen jou in je werk.

Ook niet onbelangrijk: het is een vaste functie met een vaste arbeidsovereenkomst. Op dit moment ontvang je bovendien een toelage als je in dienst komt (naar rato, € 500 bruto bij fulltime dienstverband).

Eerst zien, dan geloven? Snappen we! Maak alvast kennis met je collega’s in de video hiernaast.

Maak kennis met de afdeling


De eerste werkdag van...

Ontdek hoe het is om te werken als dialyseverpleegkundige bij UMC Utrecht. Luister naar de podcast!

Heb je een vraag?

Recruiter Noortje Beumer weet alles van werken op de dialyse-afdeling. Neem contact op met haar om alle mogelijkheden te bespreken of als je bijvoorbeeld een keer zou willen meelopen. Ze denkt graag met je mee en staat in nauw contact met de afdeling.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert