Als verpleegkundige IC Neonatologie werk je in een dynamische en technische omgeving. Je kent de nieuwste ontwikkelingen en zet je graag in om de nieuwste technieken steeds weer eigen te maken. Als de situatie daarom vraagt, handel je zelfstandig en doortastend. Daarbij ben je een goede gesprekspartner voor de neonatoloog.

Uniek en complex

De afdeling IC neonatologie is onderdeel van het geboortecentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis en is een van de tien ICU's in Nederland. Hier dragen we zorg voor prematuren met een zwangerschapsduur vanaf 24 weken, pasgeborenen met bedreigde respiratoire en/of circulatoire functies met onderliggend lijden en pasgeborenen die chirurgische zorg nodig hebben. 

Samen met de afdeling verloskunde bieden we optimale zorg aan moeder en kind. Niet alleen vóór, maar ook tijdens en ná de geboorte. Op de afdeling werken artsen, physician assistants, gespecialiseerde verpleegkundigen en andere zorgprofessionals samen.

Kijk mee bij de neonatologie!

We nemen een kijkje op deze afdeling, waar nieuwe collega’s hun ontvangst ervaren als een warm bad. Met welk dier vergelijken zij de afdeling? Wat vinden zij de mooiste baby namen? Kijk mee!


In het kort...

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert