Ga je werken op de level 3-IC's van het UMC Utrecht? Dan kun je rekenen op een interessante en dynamische baan. Je werkt op een afdeling die gericht is op innovatie, kennisontwikkeling en intensieve samenwerking.
Als IC-verpleegkundige sta je heel dichtbij de patiënt, in een van de meest kwetsbare momenten van zijn/haar leven. Op onze afdeling komen alle patiëntencategorieën voorbij. We hebben verschillende werkgroepen om verschillende specialismen te kunnen onderzoeken en kennis te delen. Zo waarborgen wij de kennis over alle patiëntencategorieën die op de IC voorbijkomen en werken wij samen aan de ontwikkeling van de topklinische hoogcomplexe zorg.

Reservist bij Defensie

Zoek jij afwisseling of een extra uitdaging in je werk als IC-verpleegkundige? Het UMC Utrecht is een relatieziekenhuis met Defensie. 

Als reservist van Defensie word je opgeleid tot tweede luitenant en kun je worden ingezet op missies van Defensie. 

Yvonne en Matthijs waren de eerste twee collega’s van het UMC Utrecht die deze speciale reservistenopleiding in Breda hebben afgerond. Benieuwd waarom zij reservist wilden worden? Hun verhaal lees je hier.

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert