Ga je werken op de level 3-IC's van het UMC Utrecht? Dan kun je rekenen op een interessante en dynamische baan. Je werkt op een afdeling die gericht is op innovatie, kennisontwikkeling en intensieve samenwerking.

Bakkie doen? Ontdek jouw mogelijkheden bij ons.

Ben jij IC-verpleegkundige en ben je nieuwsgierig naar het werken op de Intensive Care van het UMC Utrecht? Wij zijn benieuwd naar jou en vertellen je graag alles over jouw mogelijkheden. Laat hieronder jouw contactgegevens achter en we nemen contact met je op. Tot snel!

Bakkie doen? Ontdek jouw mogelijkheden bij ons.

Ben jij IC-verpleegkundige en ben je nieuwsgierig naar het werken op de Intensive Care van het UMC Utrecht? Wij zijn benieuwd naar jou en vertellen je graag alles over jouw mogelijkheden bij ons. Laat hieronder jouw contactgegevens achter en we nemen contact met je op. Tot snel!

Als IC-verpleegkundige sta je heel dicht bij de patiënt, op een van de meest kwetsbare momenten van zijn/haar leven. Op onze afdeling komen alle patiëntencategorieën voorbij, zoals patiënten na een hartoperatie of grote buikoperatie, patiënten na ernstige ongevallen, of met een ernstige longontsteking of bloedvergiftiging. We hebben verschillende werkgroepen om verschillende specialismen te kunnen onderzoeken en kennis te delen. Zo waarborgen wij de kennis over alle patiëntencategorieën die op de IC voorbijkomen en werken wij samen aan de ontwikkeling van de topklinische hoogcomplexe zorg.

Word ook IC-verpleegkundige

Het UMC Utrecht biedt twee keer per jaar de opleiding tot IC-verpleegkundige aan en deze starten in februari en september. Om de opleiding succesvol te kunnen afronden, is het van belang dat je al 1 jaar werkervaring hebt opgedaan in een algemeen of academisch ziekenhuis.

Je aanmelden voor de opleiding kan het hele jaar door via deze vacature. De start is afhankelijk van het moment waarop je solliciteert en het aantal beschikbare plekken. Klik op de button om meer te weten te komen over de opleiding. 

Werken in het WKZ

Je kunt ook als IC-kinderverpleegkundige in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ), onderdeel van het UMC Utrecht, aan de slag. Als IC-kinderverpleegkundige heb je een betekenisvolle baan. Je werkt op de Eenheid Intensieve Zorg (EIZ), waar vitaal bedreigde kinderen van 0 tot 18 jaar zijn opgenomen. Je komt in aanraking met alle specialismen: van cardiologie en oncologie tot algemene pediatrie. Daarnaast zijn er ook veel groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar een functie van practioner of je specialiseren in de oncologie. Heb je nog geen ervaring op de kinder-IC? Dan is het ook mogelijk bij ons de opleiding te volgen. 

Reservist bij Defensie

Zoek jij afwisseling of een extra uitdaging in je werk als IC-verpleegkundige? Het UMC Utrecht is een relatieziekenhuis met Defensie. 

Als reservist van Defensie word je opgeleid tot tweede luitenant en kun je worden ingezet op missies van Defensie. 

Yvonne en Matthijs waren de eerste twee collega’s van het UMC Utrecht die deze speciale reservistenopleiding in Breda hebben afgerond. Benieuwd waarom zij reservist wilden worden? Hun verhaal lees je hier.

Volg ons op Instagram!

Volg jij ons al op Instagram? Onze IC-collega's geven jou een kijkje achter de schermen en nemen je mee in het dagelijks reilen en zeilen van de afdeling.

Heb je een vraag?

Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem dan contact op met onze recruiters om jouw mogelijkheden te bespreken. Voor vragen over een sollicitatie kun je terecht bij de contactpersoon die bij de vacature staat.

088 75 589 85Stuur een WhatsApp bericht

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert