De spoedeisende hulp (SEH) van het UMC Utrecht is het grootste Level 1 traumacentrum in midden Nederland. We zien relatief weinig zelfverwijzers en veel patiënten met een acute en complexe zorgvraag. Als SEH-verpleegkundige krijg je te maken met unieke casuïstiek en uiteenlopende ziektebeelden.

Gevarieerd en uitdagend

Ons team bestaat uit 60 gemotiveerde SEH-medewerkers en kenmerkt zich door een grote diversiteit qua leeftijd en ervaring. Flexibiliteit, vertrouwen en werkplezier zijn van grote waarde. De spoedeisende hulp is 24 uur per dag open voor alle patiënten (volwassenen en kinderen) die spoedzorg nodig hebben. De SEH van het UMC Utrecht vervult ook de functie van traumacentrum voor de regio Utrecht en werkt nauw samen met onder andere het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ), Prinses Maxima Centrum (PMC) en het Centraal Militair Hospitaal (CMH). De afdeling is (mede)verantwoordelijk voor het functioneren van het reanimatieteam.

Volg bij ons de opleiding tot SEH-verpleegkundige

Als leerling SEH-verpleegkundige leiden we jou op om zelfstandig spoedzorg te verlenen. Het is ons gezamenlijk doel om de theorie zo goed mogelijk te koppelen aan de praktijk. Hierbij word je geholpen door ervaren werkbegeleiders en de andere zorgprofessionals in opleiding. Gedurende de opleiding bieden we je verschillende stageplekken aan. Zo krijg je zoveel mogelijk leermomenten met unieke casuïstiek. Dát maakt ons, en straks ook jouw werk, zo bijzonder!

Kijk mee op de SEH!

Kijk mee bij de enthousiaste medewerkers op de Spoedeisende Hulp. Op welk lied reanimeren de collega's van de SEH? Staying alive? Wie blijft het meest rustig? En zijn de collega's nacht/ of dagdieren? Leer ze kennen!

In het kort...

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert