Wetenschappelijk onderzoek

Kom je werken bij het UMC Utrecht? Dan kies je voor een interessante werkomgeving waar zorg, onderwijs en onderzoek gecombineerd kan worden. Onderzoek vormt een belangrijke basis van waaruit we de patiënt verder kunnen helpen en daar hebben we jou bij nodig.

Verpleegkundig onderzoek

Het UMC Utrecht wil verpleegkundigen aantrekken en behouden voor de zorg van de toekomst met het programma 'Toekomstigebestendige verpleegkunde'. Een van de thema’s van dit programma is ‘wetenschap en innovatie’.

Research in English

Check out our site in English. You can read all about the strategic programs (in English) and you can find our vacancies there.

Het UMC Utrecht biedt talentprogramma's

Sinds 2021 zijn we gestart met een specifiek talentbeleid voor wetenschappers. Onderdeel van dit beleid zijn de talentprogramma's die we hebben ontwikkeld voor promovendi, postdocs/universitair docenten, universitair hoofddocenten en nieuwe hoogleraren. Met deze talentprogramma's ondersteunen we getalenteerde (jonge) onderzoekers bij het opbouwen van hun academische carrière. We definiëren talent niet alleen op basis van meetbare onderzoeksoutput, maar ook op basis van de bijdrage aan Open Science, (team)leiderschap, valorisatie en maatschappelijke impact.


Research in het kort

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert