Mede door jouw inzet kunnen we patiënten de beste zorg bieden. Met ruim 12.000 medewerkers is het UMC Utrecht, waar het Wilhelmina Kinderziekenhuis onderdeel van is, een van de grootste publieke zorginstellingen van Nederland en de grootste werkgever in de regio. Om de zorg hier 24 uur per dag op rolletjes te laten lopen, hebben we niet alleen zorgprofessionals nodig.

Vernieuw mee, het ziekenhuispaspoort

Yannick is developer en Loes is kinderverpleegkundige. Ze werken samen aan het ziekenhuispaspoort van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Dit ziekenhuispaspoort is een app waarin een kind zijn wensen rondom medische handelingen kenbaar maakt.

Vernieuw mee, het ziekenhuispaspoort

Yannick is developer en Loes is kinderverpleegkundige. Ze werken samen aan het ziekenhuispaspoort van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Dit ziekenhuispaspoort is een app waarin een kind zijn wensen rondom medische handelingen kenbaar maakt.

IT

Als IT'er op maatschappelijk vlak je steentje bijdragen? Dan moet je bij het UMC Utrecht zijn. Bij ons werk je aan IT-innovaties die de zorg van morgen verbeteren. Je werkt dichtbij de zorgverlener en patiënt en ziet snel resultaat van je inzet. Er is geen betere plek om het verschil te maken dan hier.

Techniek

In het UMC Utrecht komt technologie, wetenschap en zorg samen. Nieuwe ontwikkelingen zijn in een groot academisch ziekenhuis binnen handbereik. Denk aan medisch-technische innovaties en robots die ons helpen het ziekenhuis schoon en steriel te houden. Vernieuw mee in de techniek en werk aan vooruitstrevende toepassingen waarmee we de zorg nu en in de toekomst verbeteren.

Facilitair

Ook onze collega’s bij facilitair zijn onmisbaar. Kom bijvoorbeeld werken bij Inkoop, of ontvang patiënten bij de ingang en wijs hen de weg in ons ziekenhuis, zorg voor de schoonmaak van het gebouw en materialen, of voor gezonde en gevarieerde maaltijden voor collega's en patiënten. Samen werken we aan een schoon, veilig en gastvrij ziekenhuis.

Administratief en secretarieel

Word jij het gezicht en de stem van UMC Utrecht vanachter de balie of via de telefoon? Ben je een geboren planner of assisteer jij graag een leidinggevende als managementondersteuner? Kom erachter wat jij op administratief en secretarieel gebied bij ons kan betekenen.

Financieel

UMC Utrecht is een grote organisatie en werkgever in onze regio. Dat maakt het interessant om op financieel gebied bij ons te werken. En dan draag je ook nog maatschappelijk echt iets bij! De uitdagingen die de veranderingen in de zorg bieden (vergrijzing, hoge zorgkosten, achterstanden in digitalisatie) zorgen ervoor dat er altijd genoeg te doen is!

P&O

Met ruim 12.000 collega's is het UMC Utrecht een grote werkgever in onze regio. Als P&O zorgen we bijvoorbeeld voor het werven en in dienst nemen van nieuwe collega's, voor de salarisadministratie en dat je gezond en veilig kunt werken in een fijne omgeving. Met aandacht voor vitaliteit, diversiteit en duurzame inzetbaarheid. Kom je ook bij ons werken?

Management & advies

Welke strategische keuzes maken we? Hoe waarborgen we de privacy van onze patiënten en medewerkers? Hoe spelen we in op digitalisering? In de academische setting van het UMC Utrecht krijgen we te maken met uiteenlopende vraagstukken. Draag vanuit jouw expertise bij aan de zorg. Dat geeft voldoening!

Wat is jouw specialisme?

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert