IT

Als je als IT'er ook op maatschappelijk vlak je steentje wil bijdragen, dan moet je bij het UMC Utrecht zijn. Er is geen betere plek om het verschil te kunnen maken dan hier.

Techniek

In het UMC Utrecht komt technologie, wetenschap en zorg samen. Innovatie vindt plaats binnen al deze onderdelen.

Facilitair

Ook facilitair medewerkers zijn onmisbaar in het UMC Utrecht. Zij staan onder andere klaar om patiënten en bezoekers te ontvangen en de weg te wijzen, zorgen voor de schoonmaak van het gebouw en materialen en voor gezonde en gevarieerde maaltijden voor patiënten. Samen werken we aan een schoon, veilig en gastvrij ziekenhuis.

Administratief en secretarieel

Onderwijs, zorg en onderzoek, het komt hier allemaal samen. Dat maakt ons ziekenhuis een interessante omgeving om in te werken. Niet alleen voor zorgprofessionals, ook voor jou! Draag bij aan de gezondheidszorg van morgen. Bekijk gauw wat jij kan betekenen op administratief en secretarieel gebied.

Financieel

UMC Utrecht is een grote organisatie en werkgever in onze regio. Daarom is het ook op financieel gebied interessant om bij ons te werken. En dan draag je ook nog maatschappelijk echt iets bij!

P&O

Met ruim 12.000 collega's is het UMC Utrecht een grote werkgever in onze regio. Daar zetten onze collega's van P&O zich voor in. Met aandacht voor vitaliteit, diversiteit en inzetbaarheid. Kom je ook bij ons werken?

Management & advies

Om de zorg in het UMC Utrecht 24 uur per dag op rolletjes te laten verlopen, hebben we niet alleen zorgprofessionals nodig. Draag bijvoorbeeld bij op het gebied van communicatie, strategie of in een management functie. Ontdek wat jij kan betekenen!

Vernieuw mee

Werken in de zorg geeft je werk extra inhoud. Mede door jouw inzet kan de beste patiëntenzorg geleverd worden. Met ruim 12.000 medewerkers is het UMC Utrecht, waar het Wilhelmina Kinderziekenhuis onderdeel van is, een van de grootste publieke zorginstellingen van Nederland en de grootste werkgever in de regio. Om de zorg hier 24 uur per dag op rolletjes te laten verlopen, hebben we niet alleen zorgprofessionals nodig.

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert