Onderwijs, zorg en onderzoek, het komt hier allemaal samen. Dat maakt ons ziekenhuis een interessante omgeving om in te werken. Niet alleen voor zorgprofessionals, ook voor jou! Draag bij aan de gezondheidszorg van morgen. Bekijk gauw wat jij kan betekenen op administratief en secretarieel gebied.

Onmisbare ondersteuning

Word jij het gezicht en de stem van UMC Utrecht vanachter de balie of via de telefoon? Ben jij een geboren planner? Of ondersteun en assisteer jij graag een leidinggevende als secretaresse? Als administratief of secretarieel medewerker ben je onmisbaar in het UMC Utrecht. Met jouw ondersteuning loopt de zorg 24 uur per dag op rolletjes.

In het UMC Utrecht werken veel studenten die afdelingen helpen. Denk hierbij aan administratieve-, secretariële- of onderzoekwerkzaamheden. Kijk in de keuken van een universitair ziekenhuis!. Voor jou een ideale tijdelijke baan of langdurige bijbaan en je helpt ons enorm!

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert