De zorg verandert en het UMC Utrecht maakt zich klaar voor de toekomst. Dit omvat nieuwe manieren van werken, de toepassing van IT en verbeterde huisvesting om processen te optimaliseren. Deze aanpassingen vereisen een omvangrijke renovatie van onze gebouwen op het Utrecht Science Park, met ongeveer 450.000 m2 aan ruimte, inclusief de directe omgeving. 

Vernieuwbouwen om slimmer te kunnen werken

Vanuit het programma Zorg van Morgen introduceren we binnen het UMC Utrecht stapsgewijs innovaties en optimalisaties om op een slimmere manier te werken. We zetten in op uniforme processen, digitalisering en mensgericht werken over specialismen heen. Zo verhogen we gezamenlijk, met andere initiatieven in ons huis en in de regio, de kwaliteit van de zorg en het werkplezier van collega’s. En borgen we dat we passende en betaalbare zorg blijven bieden, ondanks de toenemende zorgvraag en de krapte op de arbeidsmarkt.

Om dat te kunnen doen, is een grootschalige verbouwing noodzakelijk. We vernieuwbouwen de komende 10-15 jaar terwijl het ziekenhuis open blijft en we hebben jou daarbij nodig. 

Maak kennis met je collega's

Bakkie doen?

Heb je vragen? We zijn benieuwd naar jou en gaan graag in gesprek om je te vertellen over de mogelijkheden.

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert