Ook facilitair medewerkers zijn onmisbaar in het UMC Utrecht. Zij staan onder andere klaar om patiënten en bezoekers te ontvangen en de weg te wijzen, zorgen voor de schoonmaak van het gebouw en materialen en voor gezonde en gevarieerde maaltijden voor patiënten. Samen werken we aan een schoon, veilig en gastvrij ziekenhuis.

Sander werkt als schoonmaker

"Ik studeer toegepaste psychologie en vind het leuk om met verschillende mensen in gesprek te zijn. Ik word heel blij van deze bijbaan. Het is hier ontzettend belangrijk dat het goed schoon is. Ik heb overal al gewerkt: ook op de OK, het WKZ en de IC en dat maakt soms best indruk."

Wat doet het facilitair bedrijf?

Het facilitair bedrijf is verantwoordelijk voor de gebouwen, de logistiek, maar ook voeding, schoonmaak en techniek. In deze video krijg je een indruk van alle werkzaamheden en zie je hoe belangrijk het werk is dat onze collega's van facilitair doen.

Kijk mee bij...

Kijk mee bij onze collega's die zorgen voor lekker, gezond eten voor medewerkers, patiënten en bezoekers. Want dat vinden we In het UMC Utrecht heel belangrijk. Ook jij kan werken in onze restaurants, de koffiecorners, de interne catering of ervoor zorgen dat automaten gevuld zijn. Maak kennis met afdeling voeding!

Werken als inkoper in het UMC Utrecht

Binnen de afdeling inkoop werk je samen met ongeveer 25 collega’s en draag jij bij aan de inkoop werkzaamheden van het UMC Utrecht. Met een inkoopvolume van circa € 400 miljoen per jaar levert inkoop een belangrijke bijdrage aan de (strategische) doelstellingen van het UMC Utrecht, waaronder de kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de zorg.

Werken bij UMC Utrecht via Randstad

Het UMC Utrecht werkt samen met uitzendbureau Randstad voor allerlei functies binnen de schoonmaak, horeca en de afdeling voeding. Zorg jij voor een blinkend schoon ziekenhuis? Of ga jij liever aan de slag als voedingsassistent of horecamedewerker?

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85Stuur een WhatsApp bericht

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert