Met ruim 12.000 collega's is het UMC Utrecht een grote werkgever in onze regio. Daar zetten onze collega's van P&O zich voor in. Met aandacht voor vitaliteit, diversiteit en inzetbaarheid. Kom je ook bij ons werken?

Draag zorg voor onze collega's

Onze collega's van P&O zorgen bijvoorbeeld voor het werven en in dienst nemen van nieuwe collega's, voor de salarisadministratie en dat jij gezond en veilig kunt werken. Ook vernieuwing en ontwikkeling staat hoog op de agenda! Werken bij P&O betekent bij ons werken in een interessante en grote organisatie. Een plek waar je te maken krijgt met allerlei collega's. Van secretaresses tot artsen en van verpleegkundigen tot IT'ers. Bekijk onze vacatures en lees ook de verhalen van al onze verschillende collega's!

De eerste werkdag van...

Arbeid- en organisatiedeskundige Roos vertelt over haar eerste werkdag. Ontdek hoe het is om te werken bij UMC Utrecht en luister de podcast!

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85Stuur een WhatsApp bericht

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert