Ben jij technisch en wil je jouw kennis inzetten om zorg, onderzoek en onderwijs binnen het UMC Utrecht nog verder te helpen? Kom werken bij het Cluster Medische Technologie & Klinische Fysica (MTKF). 

Over de afdeling - wat ga je doen?

Zorgdragen voor apparatuur gedurende de hele levenscyclus. We zorgen voor preventief en correctief onderhoud en we ondersteunen zorgprofessionals.

Cruciale ondersteuning bieden bij het gebruik van medische ICT-toepassingen zoals bijvoorbeeld hemodynamische patiëntbewaking systemen.

Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe apparatuur en deelnemen aan grensverleggend wetenschappelijk onderzoek. Ook ontwikkelen wij nieuwe medische apparatuur die bijdraagt bij aan onderzoek- en behandelingsmethoden. MTKF heeft een ISO 13485 certificaat voor het produceren en testen van medische apparatuur.

Maak kennis met je collega's

Bekijk de collega's van de afdeling in de video. Wij zijn dé spil in een wereld waar technologie en patiëntenzorg hand in hand gaan. Bij MTKF kun jij het verschil maken! Wij nemen de zorg rondom medische apparatuur uit handen, van infuuspompen tot bloeddrukmeters, zodat zorgteams zich volledig op de patiënt kunnen richten. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de veiligheid van medische apparatuur en wij adviseren bij de aanschaf en kijken kritisch mee.

Praten kan altijd

We zijn benieuwd naar jou en gaan graag in gesprek om je te vertellen over de mogelijkheden.

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert