In het UMC Utrecht zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste stagiaires verpleegkunde, die met een frisse blik bij ons willen meelopen of afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het op deze pagina.

Veelgestelde vragen over stages

Kan ik als mbo-/hbo-verpleegkundige student stage lopen bij het UMC Utrecht?

Als UMC Utrecht hebben we een samenwerking met de opleiding hbo-v van de Hogeschool Utrecht en mbo-v van ROC Midden-Nederland (locatie Utrecht). Alleen voor de mbo-v en hbo-v studenten van die opleidingen is het mogelijk om bij ons een stage te lopen. Dit komt door de afstemming van de theorie en de praktijk. 
Als je student bent aan een andere onderwijsinstelling, hebben we helaas geen mogelijkheden. Je kan bij jouw opleiding informeren of zij samenwerken met ziekenhuizen in de buurt voor een stage mbo-v of hbo-v.

Wanneer komt er een stagevacature vrij?

Houd hiervoor de vacatures bij het stagebureau van de HU of het ROC Midden Nederland in de gaten. Wanneer de vacatures online staan is afhankelijk van de beschikbaarheid van de afdeling. De UMC Utrecht Academie heeft hierover nauw contact met de stagebureau’s.

Met wie kan ik contact opnemen voor inhoudelijke stagevragen?

Als je vragen hebt over de invulling van een specifieke stagevacature, dan kan je het beste contact opnemen met de contactpersoon die onderaan de stagevacature weergegeven staat. 
Heb je vragen over stages in het algemeen bij het UMC Utrecht? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of Whatsapp ons via: 06 15 17 74 23

Wanneer ontvang ik een reactie op mijn sollicitatie?

De vacaturehouder neemt je sollicitatie door en maakt op basis van alle sollicitaties een selectie. De vacaturehouder probeert je binnen 2 weken na het sluiten van de vacature een update van je sollicitatie te geven (tenzij anders in de vacaturetekst staat vermeld). 

Welke afdeling past bij jou?

Een kijkje achter de schermen

Benieuwd naar werken bij het UMC Utrecht? Volg ons op Instagram! 

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Heb je al bij de 'veelgestelde vragen' op deze pagina gekeken en staat jouw gezochte antwoord er niet tussen? Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Whatsapp ons via: 06 15 17 74 23.

Mis nooit meer een stagevacature!

Schrijf je in voor de job alert