Ben jij benieuwd of werken bij het UMC Utrecht bij je past? Wil je graag ervaring opdoen op verschillende afdelingen of heb je graag controle over je eigen rooster? Klop dan eens bij onze werkwinkel aan. Zij bemiddelen in tijdelijk en flexibel werk voor verpleegkundigen, administratief medewerkers en (medisch) studenten.

Flexverpleegkundige

De Werkwinkel heeft een pool van verpleegkundigen die op verschillende afdelingen in huis werken. Qua contract kijken we wat er bij je past, van 0-uren tot fulltime. Werken vanuit de flexpool is de manier om verschillende afdelingen te leren kennen en om zelf je rooster te bepalen. Iets voor jou?

Studentenbijbaan

Ben je op zoek naar een bijbaan? Het UMC Utrecht heeft regelmatig tijdelijke banen voor studenten die voor langere (bijvoorbeeld een half jaar voor drie dagen in de week) of kortere tijd (klussen van een aantal uur) in het UMC Utrecht willen werken.

Aan de slag als flex verpleegkundige

De Werkwinkel heeft een pool van verpleegkundigen die op verschillende afdelingen in huis werken. Om een waardevolle aanvulling te zijn voor onze pool verwachten we dat je minimaal 26 diensten per jaar inzetbaar bent. Werken vanuit de flexpool is de manier om verschillende afdelingen te leren kennen en om zelf je rooster te bepalen. Iets voor jou? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

De Werkwinkel is geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

088 75 575 01

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert