Ben jij benieuwd of werken bij het UMC Utrecht bij je past? Wil je graag ervaring opdoen op verschillende afdelingen of heb je graag controle over je eigen rooster? Klop dan eens bij onze werkwinkel aan. Zij bemiddelen in tijdelijk en flexibel werk voor verpleegkundigen, administratief medewerkers en (medisch) studenten.

Flexverpleegkundige

De Werkwinkel heeft een pool van verpleegkundigen die op verschillende afdelingen in huis werken. Qua contract kijken we wat er bij je past, van 0-uren tot fulltime. Werken vanuit de flexpool is de manier om verschillende afdelingen te leren kennen en om zelf je rooster te bepalen. Iets voor jou?

Studentenbijbaan

Ben je op zoek naar een bijbaan? Het UMC Utrecht heeft regelmatig tijdelijke banen voor studenten die voor langere (bijvoorbeeld een half jaar voor drie dagen in de week) of kortere tijd (klussen van een aantal uur) in het UMC Utrecht willen werken.

Aan de slag als flex verpleegkundige

De Werkwinkel heeft een pool van verpleegkundigen die op verschillende afdelingen in huis werken. Om een waardevolle aanvulling te zijn voor onze pool verwachten we dat je minimaal 26 diensten per jaar inzetbaar bent. Werken vanuit de flexpool is de manier om verschillende afdelingen te leren kennen en om zelf je rooster te bepalen. Iets voor jou? Neem dan contact met ons op.

Via een uitzendbureau bij het UMC Utrecht aan de slag

Werken bij het UMC Utrecht via Randstad

Het UMC Utrecht werkt samen met uitzendbureau Randstad voor allerlei functies binnen de schoonmaak, horeca en de afdeling voeding. Zorg jij voor een blinkend schoon ziekenhuis? Of ga jij liever aan de slag als voedingsassistent of horecamedewerker?

Werken bij het UMC Utrecht via Actief Werkt!

Het UMC Utrecht werkt samen met uitzendbureau Actief Werkt! voor tijdelijke administratieve, logistieke of facilitaire functies. Lijkt het je leuk om tijdelijk aan de slag te gaan in het UMC Utrecht?

Neem contact op

De Werkwinkel is geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

088 75 575 01

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert