Ben jij benieuwd wat het werken op de OK in het Wilhelmina kinderziekenhuis betekent? Of wil je weten hoe je operatieassistent of anesthesiemedewerker wordt? Wij nemen je er graag in mee. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. 

Ik wil graag weten wat ik in het UMC Utrecht kan betekenen. Ik ben:

Ik ben me aan het oriënteren en ben benieuwd. Hoe word ik:

Meer weten? Meld je aan voor een 'bakkie'.

In het WKZ werk je op het operatiecentrum in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Als anesthesiemedewerker, operatieassistent of recoveryverpleegkundige. Meer weten over jouw kansen en mogelijkheden bij ons? Meld je dan aan voor een bakkie met onze recruiter!

Podcast 'Operatie geslaagd'

In de vijfdelige podcastserie worden we ondergedompeld in het verhaal van de 9-jarige Wessel. Wessel heeft de spierziekte SMA. Door die aandoening is hij grotendeels rolstoel gebonden. En doordat hij in een rolstoel zit, is de verkromming van zijn wervelkolom ontstaan en zijn organen gaan verschuiven en verzakken. Een scoliose operatie móet dus gebeuren.

Baanbrekende innovatie
Gelukkig voor Wessel is er in het UMC Utrecht door professor dokter Moyo Kruyt en zijn collega René Castelein een innovatieve manier bedacht om scoliose te opereren. Met deze nieuwe manier van opereren hoeft Wessel niet 10 keer onder het mes, maar slechts 1 keer. Maar dan moet de operatie wel slagen.

Schaarse OK-assistenten
We volgen ook de OK-assistent van dienst, Demi van Vliet. Zij heeft een essentiële rol tijdens de operatie aan de zijde van de chirurg. OK-assistent is een schaars beroep. Nederland telt slechts 5450 operatieassistenten, 10% is actief op zoek naar een (andere) baan.In ‘Operatie Geslaagd’ volgen we een mogelijk baanbrekende operatie. Van spannende voorbereiding tot de operatie zelf.

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 755 89 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert