Wat vind jij het meest interessant aan werken in de apotheek? Het patiëntencontact? Het bereiden van geneesmiddelen? Of zorg je er liever achter de schermen voor dat medicijnen overal beschikbaar zijn? Waar je voorkeur ook ligt, bij de apotheek van het UMC Utrecht ben je aan het juiste adres.

Jouw talent op de juiste plek

Er werken zo’n 250 professionals bij de apotheek. Dagelijks gaan er ruim 2.500 medicatievoorschriften, geneesmiddelen en bereidingen door hun handen. Voor een zeer diverse groep van volwassen patiënten en de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ook is de apotheek betrokken bij een veelvoud aan studiegeneesmiddelen, typerend voor een academisch ziekenhuis als het UMC Utrecht. Dat maakt de werkomgeving dynamisch en bijzonder. Op vier subafdelingen werken apothekersassistenten. Lees daarover hieronder verder!

Kijk mee op de afdeling

Kijk mee op de afdelingen van de apotheek en maak kennis met een aantal van de collega's. Zij geven onder andere antwoord op de vraag: welke vorm van medicatie zou uitgevonden moeten worden?

Waar kom jij het beste tot je recht?

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 7558985

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert