Ben jij benieuwd wat het werken op de OK in het UMC Utrecht betekent? Of wil je weten hoe je operatieassistent of anesthesiemedewerker wordt? Wij nemen je er graag in mee. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. 

Ik wil graag weten wat ik in het UMC Utrecht kan betekenen. Ik ben:

Ik ben me aan het oriënteren en ben benieuwd. Hoe word ik:

Dé plek voor operatieassistenten

Randy werkt als operatieassistent op de OK van het WKZ. Dit is een van de meest geavanceerde OK- en IC-complexen in Europa. "We opereren hier ook patiënten van het Prinses Máxima Centrum, waardoor we unieke ervaring op doen met kinderoncologie. Ook zijn we gespecialiseerd in kindercardiochirurgie en obstetrie en opereren we regelmatig op de Neonatale Intensive Care Unit (NICU)."

Scherp zijn is van levensbelang

Als recovery verpleegkundige ben je de stabiele factor voor onze patiënten voor en na een operatie. Je zorgt voor het herkennen, bewaken en voorkomen van vroege postoperatieve complicaties. Je hebt een belangrijke spilfunctie op de OK en werkt nauw samen met medewerkers van verschillende disciplines, zoals anesthesiologen, anesthesiemedewerkers en artsen van verschillende specialismen.

In het kort...

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 755 89 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert