Operatieassistent

In ons state-of-the art OK complex kom je als gediplomeerd operatieassistent unieke en complexe ingrepen tegen. Binnen de vele specialismen vinden ook nog eens zowel laag- en midden- als hoogcomplexe ingrepen plaats.

Anesthesiemedewerker

Als anesthesiemedewerker werk je in het UMC Utrecht met het volle spectrum van specialismen. Jij doet je werk op de operatiekamer, maar ook in behandelkamers en onderzoeksruimten van het WKZ, het UMC OK-complex en het Prinses Máxima Centrum.

Recoveryverpleegkundige

Als recoveryverpleegkundige werk je nauw samen met verschillende specialismen. Jij bent verantwoordelijk voor de pre- en postoperatieve zorg op de recoveryafdeling, waarbij je de vitale functies bewaakt en ondersteunt.

Dé plek voor operatieassistenten

Randy werkt als operatieassistent op de OK van het WKZ. Dit is een van de meest geavanceerde OK- en IC-complexen in Europa. "We opereren hier ook patiënten van het Prinses Máxima Centrum, waardoor we unieke ervaring op doen met kinderoncologie. Ook zijn we gespecialiseerd in kindercardiochirurgie en obstetrie en opereren we regelmatig op de Neonatale Intensive Care Unit (NICU)."

Scherp zijn is van levensbelang

Als recovery verpleegkundige ben je de stabiele factor voor onze patiënten voor en na een operatie. Je zorgt voor het herkennen, bewaken en voorkomen van vroege postoperatieve complicaties. Je hebt een belangrijke spilfunctie op de OK en werkt nauw samen met medewerkers van verschillende disciplines, zoals anesthesiologen, anesthesiemedewerkers en artsen van verschillende specialismen.

In het kort...

Bakkie doen? Meld je aan!

In het UMC Utrecht werk je op de OK voor volwassenchirurgie en het operatiecentrum in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Het UMC Utrecht is het grootste traumacentrum van Midden-Nederland. Meer weten over jouw kansen en mogelijkheden bij ons? Meld je dan aan voor een bakkie met onze recruiter!

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 755 89 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert