Onze missie is het bekwaam maken én houden van zorgprofessionals. Kwaliteit en patiëntveiligheid staat bij ons centraal. Zo leveren we een belangrijke bijdrage aan de speerpunten van zorgorganisaties.

Operatieassistent in opleiding

Om de snijdend medisch specialist bij de operatieve behandeling van de patiënt te kunnen assisteren, moet je als operatieassistent goed weten wat de behandeling inhoudt en welke complicaties daarbij eventueel kunnen optreden.

Hartfunctielaborant in opleiding

Als hartfunctielaborant voer je zelfstandig onderzoeken uit bij patiënten. Je kunt solliciteren op deze functie zodra er een vacature is. Houd hiervoor de website in de gaten of meld je aan voor onze jobmail​. Doorgaans is er ongeveer eens in de twee jaar een vacature.

Radiotherapeutisch laborant in opleiding

Als radiotherapeutisch laborant in opleiding combineer je werken en leren. Het theorieonderwijs volg je aan aan de Erasmus MC Academie, onderdeel van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Het praktijkdeel van je opleiding volg je op de afdeling radiotherapie van het UMC Utrecht.

Laborant klinische neurofysiologie in opleiding

Als Laborant Klinische Neurofysiologie (KNF) onderzoek je hoe hersenen, spieren en zenuwen werken. Dankzij KNF zijn er baanbrekende operaties uitgevoerd bij patiënten met bijvoorbeeld epilepsie.

Radiodiagnostisch laborant in opleiding (MBRT)

Tijdens deze vierjarige opleiding tot radiodiagnostisch laborant ga je leren en werken met elkaar combineren. In Haarlem volg je de theorielessen van de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken. Het praktijkdeel volg je in het UMC Utrecht.

Technisch oogheelkundig assistent in opleiding

Als technisch oogheelkundeassistent (TOA) doe je zelfstandig oogonderzoeken, zoals oogmetingen, bijvoorbeeld voor een bril, gezichtsveldmetingen om te zien hoe gevoelig het netvlies is voor licht, slechtziendenonderzoek en maak je echo’s om na een staaroperatie de sterkte van een kunstlens te bepalen.

Anesthesiemedewerker in opleiding

Het UMC Utrecht zoekt regelmatig verpleegkundigen die de czo-opleiding tot anesthesiemedewerker willen volgen, binnen een academische setting. Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Longfunctieanalist in opleiding

Op zoek naar een uitdagende leer-werkplek? Als longfunctieanalist voer je zelfstandig onderzoeken uit bij patiënten.


Onze opleidingsmogelijkheden

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert