Bij het UMC Utrecht werken we elke dag aan het verder verbeteren van de zorg en de gezondheid van mensen. Vooraan staan is niet genoeg. We willen vooroplopen en de zorg in Nederland verder brengen.

Van basisarts tot medisch specialist

Een medisch specialist weet veel over een bepaald onderdeel van de geneeskunde. Zo is een cardioloog gespecialiseerd in het hart en een dermatoloog gespecialiseerd in de huid. Tijdens een opname is de medisch specialist de hoofdbehandelaar; hij is eindverantwoordelijk voor de behandeling. In het UMC Utrecht leiden we ook allerlei artsen op. Je kunt hier dus artsen in opleiding tot specialist (aios), physician assistents (PA) en studenten geneeskunde (coassistenten) tegenkomen.

Reservist bij Defensie

Zoek jij afwisseling of een extra uitdaging in je werk als anesthesioloog of (trauma)chirurg? Het UMC Utrecht is een relatieziekenhuis met Defensie. 

Als reservist van Defensie word je opgeleid tot tweede luitenant en kun je worden ingezet op missies van Defensie. 

Yvonne en Matthijs waren de eerste twee collega’s van het UMC Utrecht die deze speciale reservistenopleiding in Breda hebben afgerond. Benieuwd waarom zij reservist wilden worden? Hun verhaal lees je hier.

Wie leiden we op?

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert