De diversiteit aan patiënten, ingrepen en specialismen is in het UMC Utrecht groot én interessant. Als anesthesiemedewerker werk je op de operatiekamer, maar ook in behandelkamers en onderzoeksruimten van het Wilhelmina Kinderziekenhuis, het UMC OK-complex en het Prinses Máxima Centrum.

Jouw ontwikkeling staat voorop

In ons team staan ieders kwaliteiten, vaardigheden en voorkeuren centraal. We gaan graag in gesprek over wat jouw ambities zijn, want binnen het UMC Utrecht zijn er allerlei ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. 
Zo kun je naast de directe patiëntenzorg ook dagcoördinator zijn, deelnemen aan onderzoek of kwaliteitsverbetering van de afdeling en maak je deel uit van het reanimatieteam. Of wil jij je ontwikkelen als vascular access specialist (VAS), werken in een combinatiefuncties als POS-screener of doorgroeien naar sedatie praktijk specialist (SPS)? Allerlei kansen en mogelijkheden!

Werken op de MRI OK

Hoe is het om als anesthesiemedewerker te werken op deze unieke OK waar je te maken krijgt met andere apparatuur, materialen en monitoren? Jannie deelt haar ervaringen over werken op deze bijzondere OK.

De eerste werkdag van...

Anesthesiemedewerker Laura vertelt over haar eerste werkdag. Ontdek hoe het is om te werken op de OK bij UMC Utrecht en luister de podcast.

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert