Nieuwe ontwikkelingen zijn in een groot academisch ziekenhuis binnen handbereik. Denk aan medisch-technische innovaties en robots die ons helpen het ziekenhuis schoon en steriel te houden. Werk met ons aan vooruitstrevende toepassingen waarmee we zorg en gezondheid nu en in de toekomst continu verbeteren! Het UMC Utrecht zit bomvol techniek.

Ontmoet het team achter onze energievoorziening

Ons ziekenhuis staat vol met techniek. Voor welke techniek lopen onze collega's warm? Hoeveel rondjes lopen ze op een werkdag door het UMC Utrecht en welke collega is de allesweter? Dat zie je in deze korte video!

Energievoorziening

Het cluster energievoorziening is op alles voorbereid. Dat zie je aan alle apparatuur die we terugvinden. We maken een rondje. 


Controlekamer
De installatie waar we andere installaties bewaken en waar ons gebouwbeheersysteem staat. Dit doen we via computers, maar het kan ook nog op de ouderwetse manier. 


Warmte-krachtkoppeling (WKK)
We hebben drie stuks met een vermogen van 2,8 per MW per stuk.


Nooddiesel
Het UMC Utrecht beschikt over zes nooddiesels van 2 MW per stuk.


Koelmachines
Wij werken met diverse koelmachines; (absorptie en centrifugaal) van een koelvermogen van 15 MW. Daarnaast werken we ook met warmtepompen.

Maar ook de stoomketels van 25 MW totaal en natuurlijk water en perslucht voor de behandelingen van de patiënten in het ziekenhuis. Denk ook aan de beddenwas waar ze onthard water nodig hebben en ook het laboratorium en de dialyse waar het water aan strenge eisen moet voldoen.  

Ontmoet het team achter medische techniek

Kijk mee bij de medische techniek van het UMC Utrecht! Wat vinden zij het mooiste stuk techniek? Wie van de collega's is alwetend?

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert