Nieuwe ontwikkelingen zijn in een groot academisch ziekenhuis binnen handbereik. Denk aan medisch-technische innovaties en robots die ons helpen het ziekenhuis schoon en steriel te houden. Werk met ons aan vooruitstrevende toepassingen waarmee we zorg en gezondheid nu en in de toekomst continu verbeteren! Het UMC Utrecht zit bomvol techniek.

Ontmoet het team achter onze energievoorziening

Ons ziekenhuis staat vol met techniek. Voor welke techniek lopen onze collega's warm? Hoeveel rondjes lopen ze op een werkdag door het UMC Utrecht en welke collega is de allesweter? Dat zie je in deze korte video!

Hoe innoveren we
in het UMC Utrecht?

In het UMC Utrecht komt technologie, wetenschap en zorg samen. Innovatie vindt plaats binnen al deze onderdelen. Denk aan de gerobotiseerde sterilisatieafdeling die recent is opgeleverd en de 2400 zonnepanelen op het dak die jaarlijks circa 560.000 Kwh aan duurzame elektriciteit opleveren. Daarnaast de hybride OK die state-of-the-art beeldtechniek combineert met innovatieve OK apparatuur. Chirurg van het UMC Utrecht, Jelle Ruurda, is de eerste hoogleraar op de nieuwe leerstoel ‘minimaal invasieve robot geassisteerde chirurgie' en voorzitter van de recent opgerichte Nederlandse werkgroep robotchirurgie.

Ontmoet het team achter medische techniek

Kijk mee bij de medische techniek van het UMC Utrecht! Wat vinden zij het mooiste stuk techniek? Wie van de collega's is alwetend?

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert