Heb je een vraag over een openstaande vacature, een open-sollicitatie, werken in de flexpool of heb je een andere vraag? Onze recruiters zijn dagelijks bereikbaar en helpen je graag verder.

App ons

Heb je een vraag over jouw werkmogelijkheden binnen het UMC Utrecht, het uploaden van je sollicitatie of andere algemene vragen over sollicitatieprocedures binnen ons ziekenhuis? Stuur ons dan een appje via 06 15 17 74 23 of klik op de button hieronder:

Bel ons

Heb je een functie-inhoudelijke vraag of een vraag over de reactietermijn van een specifieke vacature, dan adviseren we je contact op te nemen met de contactpersoon uit de vacature. De gegevens van deze contactpersoon vind je aan de zijkant van de betreffende vacaturetekst of in je ontvangstbevestingsmail na sollicitatie.
Heb je een algemene vraag over het werken binnen ons ziekenhuis? Dan kan je bellen met één van onze recruiters via:
088 75 589 85 (werkdagen tussen 9:30-17:00 uur)

Mail ons

Stuur je bericht naar:

Open sollicitatie

Staat er op dit moment geen geschikte vacature voor je open? Meld je aan voor de job alert en ontvang de meest actuele en passende vacatures in je mail. Voor een aantal functies zoals verpleegkundigen, operatieassistenten en anesthesiemedewerkers hebben we structureel geschikte kandidaten nodig. 

Adres en route

Heb je een afspraak op een van de locaties van het UMC Utrecht en wil je weten hoe je daar kunt komen en of waar je kunt parkeren?

Ontvang direct de nieuwe
interessante vacatures!