Ben je als cardiac care verpleegkundige toe aan de volgende stap? Kom eens kijken of de academische wereld bij je past. Op onze cardiac care zorg je voor de cardiologische patiënten in een acute situatie. Je stelt samen met de arts een behandelplan op en bent verantwoordelijk voor de totale zorg van de patiënt. Ook begeleid je de patiënt en hun naasten bij het ziekteproces.

Altijd de nieuwste ontwikkelingen

De cardiac care van het UMC Utrecht biedt zorg aan de hoogcomplexe cardiologische patiënt met de nieuwste technieken. We gebruiken unieke technieken voor de zorg bij hartfalen en zijn hierin vooruitstrevend. 

Iedere verpleegkundige heeft een eigen gekozen aandachtsgebied. Protocollen, apparaten, technieken, voor iedere vraag kan je bij een collega terecht.

Kijk mee op de CCU!

Kijk mee op de CCU! Hoe verliep de 4e editie van Heel Hartbewaking Bakt? Wat is het beste medicijn tegen liefdesverdriet? Ontmoet ons hechte, bevlogen team!

Ons team bestaat uit 30 CCU-verpleegkundigen met een goede mix van mannen en vrouwen, startend en ervaren, jong en oud. 

Heb je een vraag?

Ons team van recruiters helpt jou als je vragen hebt. Wil je weten welke afdeling het beste bij je past of hoe je jezelf kunt ontwikkelen? Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

088 75 589 85

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de job alert