Ben jij nieuwsgierig naar werken in de zorg? Tijdens de Ontdekdezorg Week van 14 t/m 19 maart ontdek je de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn. Onze adviseurs recruitment en andere collega’s van het UMC Utrecht staan die week online en fysiek voor jou klaar. Zij vertellen je heel graag meer over werken bij het UMC Utrecht, de kansen en mogelijkheden en openstaande vacatures! Bekijk gauw waar we te vinden zijn en meld je aan. We zijn benieuwd naar jou!

15 maart - Banenmarkt Hilversum

Wil jij weten of werken in zorg en welzijn bij je past, en wat de mogelijkheden zijn? Kom op 15 maart naar de banenmarkt in Hilversum. Onze adviseurs recruitment Jurrian en Priscilla staan voor je klaar.

15 maart - Banenmarkt Hilversum

Wil jij weten of werken in de zorg bij je past, en wat de mogelijkheden zijn? Kom op 15 maart naar de banenmarkt in Hilversum. Ook onze adviseurs recruitment Priscilla en Jurrian staan voor je klaar en beantwoorden al jouw vragen.

15 maart - online meet & greet ‘werken in de psychiatrie bij het UMC Utrecht’

Altijd al meer willen weten over werken in de psychiatrie bij het UMC Utrecht? Meld je aan voor de online meet & greet op 15 maart van 13:00 uur tot 13:45 uur! Adviseur recruitment Lotte en verpleegkundig stafmedewerker Carry gaan graag met je in gesprek.

18 maart - online meet & greet 'werken bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis'

Altijd al meer willen weten over werken in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ), onderdeel van het UMC Utrecht? Meld je aan voor de online meet & greet op 18 maart van 10:00 - 10:45 uur. Onze adviseurs recruitment Priscilla en Anouk beantwoorden dan al jouw vragen.

18 maart - online meet & greet 'werken in een niet zorg functie bij het UMC Utrecht'

Altijd al in de zorg of het ziekenhuis willen werken? Maar dan niet in een zorgberoep? Drink 18 maart van 14:30 - 15:15 uur een digitale bak koffie met adviseurs recruitment Inge en Jurrian. Meld je aan en maak kennis met niet-zorg functies binnen het UMC Utrecht.

Heb je een vraag?

Heb je nog een vraag over ons aanbod tijdens de Ontdekdezorg Week? Neem dan contact met ons op.

Meld je aan voor de jobalert