Het UMC Utrecht werkt samen met uitzendbureau Randstad voor allerlei functies binnen de schoonmaak, horeca en de afdeling voeding. Solliciteer via Randstad als schoonmaker, voedingsassistent, medewerker reiniging en onderhoud en horecamedewerker bij diverse restaurants in ons ziekenhuis. Bekijk wat jij via Randstad bij ons kan betekenen!

Vacatures schoonmaak

Zet jij je in voor een blinkend schoon ziekenhuis? Naast reguliere schoonmaakmedewerker kun je via Randstad ook aan de slag bij de beddencentrale en in de continudienst. Iets voor jou?

Vacatures voeding

Aan de slag op het gebied van voeding en horeca? Je kunt via Randstad onder andere bij ons werken als voedingsassistent, medewerker reiniging en onderhoud en horecamedewerker bij diverse restaurants.

Vakantiebanen

Op zoek naar de ideale vakantiebaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zet bijvoorbeeld jouw horeca skills in of ga aan de slag als schoonmaker.

Meer informatie

Randstad heeft een kantoor in het UMC Utrecht, om onderling optimaal te kunnen samenwerken. Natuurlijk ook met jou als je bij ons komt werken. Zo is er iedere woensdag en donderdag iemand van Randstad aanwezig in het UMC om je te helpen met vragen of om je rooster door te spreken.

Meer informatie over werken bij het UMC Utrecht via Randstad en veelgestelde vragen over bijvoorbeeld salaris vind je via onderstaande link!

Contact met Randstad?

Het UMC Utrecht team van Randstad beantwoordt graag al jouw vragen!

030-2199999