In het UMC Utrecht vinden we het belangrijk dat medewerkers kunnen groeien, gezond, fit en gelukkig zijn. Kom je bij ons werken, dan ondersteunen we jou bij je (loopbaan)ontwikkeling en bieden we je allerlei leuke mogelijkheden om aan je vitaliteit te werken.​ Lees meer over het UMC Utrecht als fijne plek om te werken op deze pagina!

Energiek@UMC

Energiek@UMC is het vitaliteitsprogramma van en voor alle medewerkers van het UMC Utrecht. Je kan aan allerlei events, trainingen, workshops en nog veel meer meedoen, alleen of in teamverband met je collega's. Je kan digitaal altijd en overal aan je vitaliteit en (loopbaan)ontwikkeling werken via LEV, jouw persoonlijke coach voor (Loopbaan)ontwikkeling en Vitaliteit. En je kan gebruik maken van het aanbod in Goodhabitz. Hiermee werk je aan jouw:

  • Fysieke uithoudingsvermogen
  • Mentale kracht
  • Emotionele veerkracht

LEV

LEV is jouw persoonlijke coach voor (Loopbaan)ontwikkeling En Vitaliteit. In LEV vind je testen, oefeningen en (online) trainingen op het gebied van persoonlijke en professionele groei met de thema's: dit ben ik, vitaliteit & gezondheid en werkgeluk. Met LEV kun je zelf aan de slag, waar en wanneer jij dat wilt!

GoodHabitz

In GoodHabitz vind je een groot aanbod aan online trainingen, zo kan je altijd en overal aan je vitaliteit en ontwikkeling werken. Het is een online platform waarop veel verschillende workshops, cursussen, artikelen, masterclasses en microlearnings staan, onder andere op het gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, communicatie en digitale vaardigheden. ​Ook kan je testen over zelfinzicht doen om beter te weten wie je bent, waar je capaciteiten liggen en wat je skills zijn. Zo kan je ontdekken hoe jij met je ontwikkeling en vitaliteit, individueel of op teamniveau, aan de slag kan. 

De UMC Utrecht Academie

In het UMC Utrecht hebben we een opleidingscentrum voor vakinhoudelijke bijscholingen, opleidingen en cursussen: De UMC Utrecht Academie. Zo zorgen we ervoor dat zorgprofessionals, onderzoekers, docenten en studenten de nodige kennis en ervaring hebben en behouden. Leren op de werkplek staat bij ons centraal; we creëren een uitnodigende en uitdagende leeromgeving op school en in de praktijk. 

Onze collega's aan het woord

"Voor mij is vitaliteit dat je jezelf kan voelen, je grenzen bewaakt en dan goed ‘in je pak’ zit. Daarbij is het in mijn rol als leidinggevende voor mij de essentie om interesse te hebben in mensen en dat ik hen echt zie."

Suzan

Leidinggevende

"Ik gun het iedereen om meer te werken aan duurzame inzetbaarheid en wil dat ook uitdragen naar andere medewerkers en studenten."

Quinty

Verpleegkundige

Events en activiteiten

Energiek@nacht

Als UMC Utrecht willen we dat medewerkers die onregelmatig werken net zo veilig, gezond en gemotiveerd aan het werk zijn als de regelmatig werkende collega’s. Werkplezier en herstel, voeding, slaap en bewegen zijn hier van grote invloed op. Met Energiek@nacht helpen we collega's die onregelmatig werken met allerlei maatregelen om meer uit hun dag (en nacht) te halen.

B(l)ijtanken op jouw manier

We organiseren allerlei activiteiten om jou als collega te helpen vitaal te blijven. Met het Recharge360-programma leer je bijvoorbeeld praktische tools toepassen voor meer rust, voldoening en energie in je dagelijkse leven. Ook organiseren we leuke workshops en themaweken en kan je meedoen aan sportlessen zoals kickboksen en HIIT.

Aan de slag met je team

Naast dat je je in het UMC Utrecht individueel kan ontwikkelen, zetten we ook in op teamontwikkeling. Zo kan je samen met je team aan de slag met teamrollen of communicatiestijlen. Leer elkaar beter kennen, ontdek elkaars krachten en leer hoe je elkaar kan versterken in het team. Of ontdek samen een van de andere thema’s waarin het UMC Utrecht teamworkshops aanbiedt, om bijvoorbeeld vitaler en wendbaarder te werken.

Mis nooit meer een vacature!

Schrijf je in voor de jobalert